MENIU CAUTĂ

Un bărbat a murit pe loc după ce a intrat cu 140 de kilometri/h într-un zid!

Distribuie

Un accident teribil petrecut vineri seară a curmat viața unui tânăr de 28 de ani. Alex Acosteoaie, pasionat de motoare și de viteză, a intrat cu viteză într-un zid denumit de localnici "Zidul Morții", pentru numărul mare de accidente înregistrate acolo.

Acul de pe bordul mașinii lui Alex s-a oprit la 140 de km/h. Martorii au fost șocați de cele văzute. Din mașină a mai rămas doar un morman de fiare, iar șoferul a murit pe loc, a informat monitorulsv.ro.

„Zidul Morții” se află pe Drumul Naţional 17 de pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. Un loc unde aproape toate accidentele s-au terminat tragic.

Acul de pe bord a rămas înțepenit la 140 de kilometri

Moartea lui Alex Acosteoaie i-a șocat pe apropiați

Alex Acosteoaie (foto) avea 28 de ani și era din Suceava.

Din imaginile publicate pe pagina sa de Facebook reiese că tânărul era pasionat de mașini și de motociclete.

După ce au aflat despre accidentul înfiorător, prietenii lui au scris zeci de mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag”

„Ce ai făcut, băi, Alex, băi, nu pot să cred!” 

„Condoleanțe cu inima împietrită de durere. Un simplu Dumnezeu să- l ierte în clipele astea grele nu sunt cuvinte de spus să vă aline Dumnezeu durerea”

„Ai plecat prea repede din această lume. Nu ți-ai putut trăi viața așa cum ai fi vrut”, sunt câteva dintre mesajele publicate de apropiații lui Alex.

Oamenii au protestat în acest loc, după ce doi adulţi şi un copil, dar şi un alt tânăr au murit în accidente similare. 

Şoferii zic că zidul le apare pur şi simplu îţi apare în cale, iar cine călcă prea mult pedala de acceleraţie nu îl mai poate evita. Autorităţile au promis atunci că vor lua măsuri, dar nimic nu s-a schimbat.

Mașina s-a făcut „praf”


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre Accident, Deces și Suceava pe Libertatea.

Comentarii