Mergi direct la conținut »
Un bărbat bătut cu parul în județul Sibiu a murit. Două fetițe au rămas orfane de tată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un bărbat bătut cu parul în județul Sibiu a murit. Două fetițe au rămas orfane de tată

Un bărbat bătut cu parul în județul Sibiu a murit, după ce a stat aproape trei săptămâni în comă. Tânărul s-a stins la doar 26 de ani din cauza zecilor de lovituri pe care le-a încasat de la doi localnici. Agresorii, care sunt frați, se află în arest la domiciliu și ar putea face până la 20 de ani de închisoare.

Vestea morții a căzut ca un trăznet asupra familiei bărbatului din Avrig. Tânărul de doar 26 de ani era tatăl a două fetițe de patru, respectiv șase ani. Copilele vor rămâne doar în grija mamei, care nu are însă cu ce să le crească. Tatăl era singurul care muncea și aducea bani cât să supraviețuiască, scrie sibiunews.net.

Un bărbat bătut cu parul în județul Sibiu a murit. A vrut să-și apere vărul

Bărbatul a fost atacat, după ce a intervenit, în noaptea de 10 spre 11 februarie, să-și apere un văr care se certa cu vecinii. A fost transportat în comă la spitalul din Sibiu, după ce agresoiri l-au lovit cu un par.

„Numitul V.G. a luat din curtea sa un corp contondent din lemn şi a intervenit în încăierare în sprijinul fratelui său V.C.M. , aplicându-i numitului A.I.F. o lovitură cu acel par în zona parietală dreapta, cauzându-i astfel un traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian parietal drept, dar şi căderea la pământ a victimei care, în acest context, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu fractură de boltă şi bază craniană, hemoragie subarahnoidiană şi cotuziile cerebrale. Urmare a concluziilor reţinute în fişa de constatări preliminare, persoana vătămată A.I.F. a suferit leziuni traumatice ce necesită un număr de 70-80 zile de îngrijiri medicale, şi în urma cărora viaţa acesteia a fost pusă în primejdie”, a precizat prim-procurorul Ion Veșteman, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Prin decizia magistraților Tribunalului Sibiu, cei doi agresori au fost plasați în arest la domiciliu pentru tentativă de omor.

După moartea victimei, procurorii urmează, cel mai probabil, să modifice încadrearea faptei. Acuzați de omor, agresorii ar putea face până la 20 de ani de închisoare.

Close
Închide
  Close