De Octavian Cojocaru,

Nikko Jenkins, un bărbat de 33 de ani, se va căsători cu Dawn Arguello, o femeie în vârstă de 46 de ani, din Texas, a informat FoxNews.

Recent, Nikko și-a tatuat pe față numele iubitei lui, dar femeia n-a fost foarte încântată: „Nu trebuia să se automutileze așa!”.

„Este o enigmă. Are sentimente”

„Dacă vă uitați la ce scrie mass-media, Nikko este cel mai urât om din Nebraska de la Charles Starkweather (n.r. – un celebru criminal din acest stat american care a omorât 11 persoane între decembrie 1958 – ianuarie 1959, când avea doar 19 ani. Crimele lui Starkweather au stat la baza filmlui „Natural Born Killers”, dn 1994) încoace.

„Jenkins nu e așa cum l-a prezentat mass-media. Este o enigmă. Are sentimente. Este foarte sensibil. Este și foarte inteligent, dar, da, este foarte manipulant”, a spus cea care vrea să-i devină soție.

Și-a convins sora să-l ajute!

Nikko Jenkins a fost condamnat la moarte pentru patru crime în decurs de numai zece zile, în 2013!

El fusese eliberat de trei săptămâni din închisoare (anterior fusese arestat pentru tâlhărie) când a început să comită crimele.

11 ani în insolvență și un nou dosar. Cum a reușit fostul administrator special să „înfunde” și mai tare Rodipet, deși era plătit să o salveze
Recomandări

11 ani în insolvență și un nou dosar. Cum a reușit fostul administrator special să „înfunde” și mai tare Rodipet, deși era plătit să o salveze

Nikko a reușit să-și convingă rudele să-l ajute în comiterea acestor oribile crime! Mai întâi și-a convins sora și o verișoară să atragă doi bărbați într-un parc din Omaha, cu promisiunea unor relații sexuale acolo.

Dar a apărut Nikko Jenkins, care i-a omorât pe ambii. Peste câteva zile, Jenkins, sora lui și un alt bărbat au comis un jaf în Omaha. După jaf, Nikko l-a omorât pe celălalt bărbat care a participat la acțiune.

Peste alte câteva zile, Jenkins a scos cu forța o femeie din propriul ei SUV și a omorât-o pe loc.

Viitoarea soție are și ea cazier bogat

Pedeapsa cu moartea a fost reintrodusă în statul Nebraska în noiembrie 2016, iar Nikko Jenkins a devenit primul condamnat la pedeapsa capitală, după reintroducerea acesteia.

Dawn Arguello l-a cunoscut pe Nikko Jenkins în timp ce făcea voluntariat pentru o asociație care luptă pentru drepturile condamnaților la moarte!

Dawn Arguello are, la rândul ei, un cazier bogat, după ce a fost pedepsită pentru violență în familie, violență față de copii și fraude cu carduri bancare.

Citeşte şi:

Cum încearcă să scape de spânzurătoare un violator din India. „Viața mi se scurtează văzând cu ochii”

Cele mai ciudate metode de tortură din perioada medievală. Chinul atroce care a dat naștere expresiei „a băga mâna în foc”!

Un american orb a fost executat pe scaunul electric în statul Tennessee

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie