Mergi direct la conținut »
Un bărbat de 30 de ani a fost lovit de metrou la staţia Ştefan cel Mare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat de 30 de ani a fost lovit de metrou la staţia Ştefan cel Mare

Un bărbat de 30 de ani a fost lovit de metrou la staţia Ştefan cel Mare

Clipe de groază pentru un tânăr în vârstă de 30 de ani, după ce a căzut pe șina de metrou. Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 13,45, în stația Ștefan cel Mare.

Un bărbat a căzut duminică pe şina de metrou, iar la câteva minute a fost lovit  de trenul care sosea la staţia Ştefan cel Mare, în jurul orei 13,45.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost găsit de salvatori conştient, fiind extras de pe linia de metrou, a precizat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, anunță Agerpres.  Potrivit acestuia, din primele date, bărbatul ar fi căzut pe linia de metrou.

La începutul lunii februarie, o persoană s-a sinucis , aruncându-se în faţa trenului, la staţia de metrou Gorjului. Tragedia a avut loc în jurul orei 10.35, sub privirile șocate ale celor din jur.

Citește și

Peste 130 de kilograme de cocaină au fost găsite pe litoral în 48 de ore! Nume de cod precum „Cartier” și „CR-7”, scrise pe pachete

 

Close
Închide
  Close