Mergi direct la conținut »
UPDATE / Bărbatul luat de viitură în timp ce se plimba cu ATV-ul în Breaza a fost găsit mort
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / Bărbatul luat de viitură în timp ce se plimba cu ATV-ul în Breaza a fost găsit mort

UPDATE / Bărbatul luat de viitură în timp ce se plimba cu ATV-ul în Breaza a fost găsit mort

Bărbatul  în vârstă de 42 de ani a plecat la plimbare, sâmbătă, 1 iunie, cu ATV-ul în staţiunea Breaza și nu a mai ajuns acasă. Acesta a fost căutat de poliţişti, jandarmi şi personal ISU, în aval de podul pietonal Nistoreşti pe ambele maluri ale râului Prahova.

UPDATE – 3 iunie, ora 07.20:  Bărbatul de 42 de ani. dat dispărut şi căutat în râul Prahova. a fost găsit mort, duminică seara, la o distanţă de aproximativ 6 km de locul în care se bănuieşte că a căzut cu ATV-ul în apă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, trupul neînsufleţit al bărbatului care a fost dat dispărut sâmbătă şi căutat în râul Prahova a fost găsit în albia râului.

„În urma identificării, se confirmă faptul că este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din oraşul Breaza, dat dispărut în seara zilei de 01.05 a.c, după ce a plecat cu ATV ul de acasă şi nu s-a mai întors”, susţin poliţiştii, citați de Mediafax.


Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie (IJJ) Prahova, bărbatul din Breaza a fost dat dispărut sâmbătă, în jurul orei 22,35. El plecase la ora 10.00 la o plimbare cu ATV-ul.

Cercetarea zonei semnalate s-a făcut sâmbătă până la ora 23,55, reluându-se duminică dimineaţă cu un efectiv de nouă jandarmi montani din cadrul Detaşamentului Sinaia, în cooperare cu lucrători de la Poliţia Breaza şi subofiţeri din cadrul ISU Prahova.Citește și:

Filmul unei zile istorice. La Iași, Papa Francisc a binecuvântat familiile reunite de peste hotare și bolnavii care nu au renunțat la credință. A îndepărtat cordonul de securitate ca să ajungă la credincioși 

Close
Închide
  Close