Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Argeș și-a aruncat în aer casa pe care o construia. Greșeala care a declanșat explozia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Argeș și-a aruncat în aer casa pe care o construia. Greșeala care a declanșat explozia

Un bărbat din Argeș și-a aruncat în aer casa pe care o construia. Greșeala care a declanșat explozia

Explozie în localitatea Bogați din județul Argeș, provocată dintr-o greșeală. Un tânăr de 35 de ani a fost transportat la spital cu arsuri, după ce aprins arzătorul conectat la o butelie, cu toate că a simțit miros de gaz în cameră.

Ajuns acasă împreună cu soția, bărbatul a pornit butelia și a aprins arzătorul ca să se încălzească, deși simțise miros de gaze, iar în altă cameră avea o sobă cu lemne. A urmat o explozie care a distrus cele două camere pe care abia le terminase de construit.

În urma deflagrației, tânărul de 35 de ani a scăpat cu viață și a fost transportat la spital cu arsuri minore la nivel feței și a mâinilor, notează observator.tv.

Pompierii au aflat că proprietarul avea casa în construcţie. El terminase două camere, pe care le tencuise şi în care locuia.


Citește și Inaugurată cu fast, în prezența ministrului Turismului, telegondola de la Rarău s-a blocat imediat! A fost patru ore nefuncțională, dar „senzorul s-a reparat”


 

Close
Închide
  Close