De Octavian Cojocaru,

Potrivit IPJ Bacău, tatăl unei fete a sesizat poliţiştii, marţi seara, că un bărbat a abordat-o pe fiica lui pe o stradă din Oneşti, a informat Mediafax.

„În seara zilei de 24 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 37 ani cu privire la faptul ca fiica minoră a fost abordată de un bărbat necunoscut care ar fi încercat să o ia în braţe.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au purtat discuţii cu minora şi tatăl acesteia şi au început verificările pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la lipsire de libertate”, a declarat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Bărbatul are 1,70 – 1,75 metri și codiță

Tatăl fetei a publicat şi pe reţele de socializare un apel pentru a-l identifica pe cel care a vrut să-i răpească fata.

„Aseară, în jurul orei 20, fiica-mea în vârstă de 10 ani s-a deplasat la mătuşa ei într-un bloc vecin (…) pentru a ridica ceva acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ în jur de 45-50 de ani, cărunt, circa 170-175 înălţime, părul în codiţă prins pe creştet, prinzând-o în braţe şi spunându-i «te-am prins, te iau acasă»”.

Fata zbătându-se şi ţipând, a reuşit să se elibereze”, se arătă într-o postare făcută de tatăl fetei pe Facebook.


Citeşte şi:

Asemănarea înfiorătoare dintre fetița ucisă din Gura Șuții și copila din Olanda pe care criminalul o numește „Mica mea prințesă”!

Ce s-a schimbat în România după ce Alexandra a sunat la 112

Un bărbat din Dâmbovița a reclamat că iubita lui și copilul au fost răpiți de un sirian. Ce au constatat oamenii legii când au văzut imaginile de la fața locului

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile