MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2018 10:34

Motivul uluitor pentru care un bărbat din Cluj și-ar fi ucis soția. Ar fi primit „flash-uri cu farurile de la un BMW negru”

Distribuie

Un clujean este cercetat pentru că și-ar fi ucis soția în împrejurări bizare. Cei doi au mers la casa părintească din comuna Geaca pentru a tăia porcul, iar în noaptea de miercuri spre joi, bărbatul de 51 de ani și-a sunat fratele căruia i-a spus că și-a strangulat soția.

Surse judiciare au precizat că un bărbat este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, după ce în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 49 de ani, prin strangulare. Crima a avut loc într-un sat din comuna Geaca, notează stiridecluj.

Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au menționat surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Dialog incredibil între un polițist și un șofer, după ce a avertizat cu flash-uri existența unui radar. „Din păcate, întâmplarea e adevărată!”

Soții locuiau în Cluj-Napoca, însă veniseră la casa părintească a femeii, în localitatea Lacu, deaoarece joi urmau să taie porcul.

Dus la audieri, bărbatul le-a povestit polițiștilor că primise încă de miercuri seara „a primit niște coduri, conform cărora, la ora 3 și 19 minute trebuia să își ucidă soția”, notează Dejeanul.

Omul a mai spus că și-a ucis nevasta în momentul în care un BMW de culoare neagră a parcat în fața casei și a făcut „flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

Bărbatul cercetat pentru omor avea un atelier de tâmplărie și nu era cunoscut cu probleme psihice. El urmează să fie supus unei expertize pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

De ce nu e bine ca șoferii să anunțe radarele prin flash-uri. Explicațiile polițiștilor

sursă foto: Dejeanul


Citește și VIDEO / Radu Paraschivescu: „Limba dăncileză va triumfa la Bruxelles!”. A lansat o carte cu vorbe de duh ale politicienilor și cu un capitol dedicat premierului Dăncilă


 

Citește mai multe despre cluj, Crima și geaca pe Libertatea.

Comentarii