MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 10:16

Un bărbat din Dâmbovița ar fi violat copilul surorii sale. Individul ar fi tatăl biologic al minorului rezultat din incest

Distribuie

Experiența traumatizantă, trăită de un copil de opt ani din județul Dâmbovița, a ieșit la iveală după mai mult de patru ani. Minorul ar fi fost obligat să întrețină relații sexuale cu unchiul său. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut, iar o expertiză a arătat că el este de fapt tatăl biologic al copilului pe care l-ar fi agresat sexual.

Bărbatul din localitatea dâmbovițeană Priboiu este suspectat de viol, susțin polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale care au investigat cazul sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, notează Gazeta Dâmboviței.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru propunere de arestare preventivă.

Miercuri dimineață, bărbatul din Priboiu a fost dus la audieri, după ce polițiștii specializați în investigații criminale au descins în locuința acestuia.

Potrivit anchetatorilor, în perioada ianuarie-iunie 2014, bărbatul ar fi obligat un copil de opt ani să întrețină relații sexuale cu el, profitând de faptul că nu se putea apăra.

„Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Raportul de expertiză genetică, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R, a scos la iveală detalii halucinante. Potrivit anchetatorilor, bărbatul este tatăl biologic al minorului pe care l-ar fi abuzat. Astfel, s-a conturat ipoteza potrivit căreia copilașul ar fi rezultatul unei relații pe care bărbatul din Priboiu a avut-o cu propria soră.

sursă foto: captură video MDI TV


Citește și VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși! 


 

Citește mai multe despre Dâmbovița pe Libertatea.

Comentarii