Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Iași și-a stopit concubina cu spirt și i-a dat foc. Tânăra e în comă și are șanse minime de supraviețuire
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Iași și-a stopit concubina cu spirt și i-a dat foc. Tânăra e în comă și are șanse minime de supraviețuire

Un bărbat din Iași și-a stopit concubina cu spirt și i-a dat foc. Tânăra e în comă și are șanse minime de supraviețuire

Femeia de 31 de ani a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași, după ce concubinul ei a stropit-o cu spirt și i-a dat foc.

Incidentul șocant a avut loc în seara de duminică spre luni, când Ana Maria s-a certat cu iubitul ei. Furios peste măsură, Iulian Rață este acuzat că și-ar fi stropit concubina cu spirt și că apoi i-ar fi dat foc, scrie Bună Ziua Iași.

Tânăra a ajuns la spital, după ce s-a ales cu arsuri pe aproape toată suprafața superioară a corpului, în zona feței, a toracelui și a brațelor.

„Pacienta în vârstă de 31 de ani, din Iaşi, a fost adusă în UPU, cu arsuri pe peste 30% din suprafaţa corpului. Aceasta prezenta răni la nivelul feţei, torace şi antebraţe”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, citată de Ziarul de Iași.      

Ana Maria a fost internată în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a spitalului pentru a primi îngrijiri de specialitate. Medicii spun că starea femeii este gravă din cauza arsurilor și a riscului infecțiilor.

Pacienta a fost operată și a fost operată, fiind intubată şi ventilată mecanic.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, Iulian Rață riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

În luna iulie, un bărbat din Iași și-a incendiat soția cu benzină, dar s-a ars și el pe față și pe corp, pentru că femeia s-a ferit. Ambii soți au fost internați la spital, cu răni destul de serioase.

sursă foto: Ziarul de Iași


Citește și Video EXCLUSIV/ Moment inedit la botez. Ursitoare atipice pentru băiețelul lui Cornel Păsat: un medic, un fost angajat al Legiunii Străine și-un controlor de trafic aerian


 

Close
Închide
  Close