MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 17:09

Un bărbat din Năvodari are trei soții. De ce ar putea ajunge la închisoare

Distribuie

Caz ieșit din comun în județul Constanța, unde un bărbat din Nădovari are nu mai puțin de trei soții. Prima dată s-a însurat, în urmă cu mai bine de 30 de ani, însă și-a părăsit nevasta cucerită în tinerețe. În 2009, s-a dus din nou la Starea Civilă cu o altă femeie, iar cinci ani mai târziu și-a găsit din nou iubirea. Problema lui este că de ultimele două femei nu a divorțat legal. De aceea, constănțeanul poligam ar putea face închisoare pentru...bigamie, infracțiune prevăzută de Codul Penal.

Bărbatul din Năvodari are 55 de ani și, în ultimele trei decenii, a ajuns de trei ori în fața ofițerului de la  Starea Civilă, notează reporterntv.ro. În 2015, omul figura căsătorit în acte cu…trei femei. Nu ar fi fost nimic în neregulă dacă n-ar fi omis să divorțeze de ultimele două consoarte.

Nu se știe cum problema nu a fost descoperită cu ocazia ultimelor două căsătorii. La un moment dat, prima nevastă s-a dus să-și preschimbe buletinul și s-a declarat căsătorită. Atunci a descoperit despre cazul de bigamie.

Femeia care a fost părăsită la un moment dat a aflat că cel cu care este căsătorită mai are… alte două soții. Omul lucrează ca agent de pază în Constanța, iar actuala nevastă îi acceptă situația.

După ce Poliția a început să-l ancheteze, bărbatul din Năvodari s-a despărțit legal doar de soția numărul 2.

Prima nevastă nu ar fi vrut să divorțeze în urmă cu două decenii. Acum, însă, ar fi de acord, însă atât ea, cât și el sunt prea săraci ca să-și permită taxa notarială, noteaăz sursa citată. Locuiesc într-un fost cămin de nefamiliști dintr-o zonă săracă a Năvodariului.

Dorința de a-și întemeia o familie vine probabil și din faptul că bărbatul a crescut la casa de copii. Acum, procurorii l-au trimis în judecată pentru bigamie, faptă pentru care ar fi condamnat la o pedeapsă de până la doi ani de închisoare sau la plata unei amenzi penale.


Citește și Cotidianul sârb Blic scrie că Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă. Ponta: „Am primit o calitate onorifică”


 

Citește mai multe despre Năvodari pe Libertatea.

Comentarii