Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost înjunghiat într-o piață din Ploiești. Agresorul a fost prins
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost înjunghiat într-o piață din Ploiești. Agresorul a fost prins

Un bărbat a fost înjunghiat într-o piață din Ploiești. Agresorul a fost prins

Un bărbat a fost înjunghiat într-o piață din Ploiești. Din primele informații, presupusul agresor este un vânzător de lactate care a fugit după comiterea faptei.

De Cristian Simion,

Agresiunea a avut loc miercuri după-amiază, în Piața Aurora, din zona de vest a Ploieștiului, a doua cea mai mare piață a orașului. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit în zona toracelui. Presupusul agresor a fugit imediat de la locul faptei, lăsându-şi victima sângerând.

Imediat poliiştii, anunţaţi prin 112, au început căutările şi l-au identificat pe agresor Este vorba despre un bărbat de 51 de ani care are domiciliul în localitatea Strejnic, situată, la câţiva kilometri de Ploieşti.

El a fost găsit în scurt timp de la comiterea faptei, au anunţat poliţiştii.

Victima a fost găsită de echipajul de la Ambulanţa Prahova în şoc hemoragic, după ce cuţitul i-a pătruns din faţă în zona toracelui. Nu se ştie deocambată dacă cei doi se cunoşteau şi aveau neînţelegeri mai vechi sau dacă bărbatul înjunghiat doar a avut ghinionul să se afle la locul nepotrivit într-un moment nefast.

Din spusele unor martori, autorul agresiunii ar fi un vânzător de produse lactate.

Poliţiştii fac cercetări şi vor stabili împrejurările incidentului după ce îl vor audia pe agresor.


Citește și:

Marian Godină a ”desființat” un coleg de la Rutieră după scandalul plăcuțelor: ”Românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”


 

Close
Închide
  Close