Mergi direct la conținut »
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a mințit soția că are leucemie. Cum a reușit să o păcălească și să o stoarcă de bani pe femeie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Motivul șocant pentru care un bărbat și-a mințit soția că are leucemie. Cum a reușit să o păcălească și să o stoarcă de bani pe femeie

Motivul șocant pentru care un bărbat și-a mințit soția că are leucemie. Cum a reușit să o păcălească și să o stoarcă de bani pe femeie

David Carroll, acum în vârstă de 26 de ani, a cunoscut-o, în 2006, pe Lucy Witchard, și ca s-o "agațe" n-a folosit un "text" clasic, ci o minciună, cu care a sperat și a reușit s-o copleșească: i-a spus că e bolnav de leucemie, a anunțat BBC.

În 2011, mai din dragoste, mai din milă, Lucy Witchard a mers cu el la altar, acceptând să se mărite cu bolnavul închipuit. Numai că bolnavul era sănătos tun.

Toate păreau în regulă, numai că David Carroll nu-i dădea voie să vină cu el la tratament, la ședințele de chimioterapie. „Mi-ar fi spus «Nu vreau să treci prin asta» sau «Aș fi prea emoționat dacă ai veni cu mine»”. Femeia i-a respectat dorința, dar n-a văzut niciunul dintre semnele pe care chimioterapia le lasă asupra pacienților: căderea părului etc.

Între timp „cancerul” bolnavului închipuit i-a atacat și prostata, și stomacul. Dacă îl întreba orice despre tratament, Carroll lua foc și amenința că o părăsește, „dacă nu-l crede”.

I-a luat 2.000 de lire soacrei ca să meargă la tratament în SUA!

Omul și-a continuat minciunile și a „atacat” și-n direcția soacrei, care, „ca să nu-și vadă fata vaduvă”, i-a dat ginerelui 2.000 de lire ca să meargă în SUA pentru tratament pentru cancerul în fază „terminală”. Omul s-a dus în SUA pe banii soacrei, dar nu pentru tratament, ci în excursie.

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor
Recomandări

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor

Ca să fie și mai „convingător”, el și-a pus un coleg să sune acasă și să se dea drept doctorul său. Lucy Witchard a realizat că totul e o minciună și a divorțat după patru ani, în 2015.

„Mi-a furat ani din viață”, a spus soția mințită, care s-a mai declarat „incredibil de rănită și supărată”.

Dar David Carroll nu s-a oprit aici. El s-a legitimat la echipa de rugby Aylestone Athletic RFC, din Leicester, în 2015. La un meci s-a accidentat, iar apoi le-a spus colegilor că suferă de cancer.

Și aceștia s-au dus „după fentă” și chiar au organizat un o strângere de fonduri întru ajutorarea colegului bolnav.

Minciunile lui David Carroll au ieșit la suprafață, iar pedeapsa primită de acesta a fost de 26 de săptămâni de pușcărie cu suspendare, 180 de ore de muncă în folosul comunității, returnarea sumei de 2.000 de lire și un ordin de restricție valabil pe un an, timp în care n-are voie să se apropie de fosta soție și de fosta soacră.

Un italian care se temea să nu fie părăsit de soție a inventat o minciună și mai gogonată.


CITESTE SI:INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Prădătorii de copii sunt liberi! – Tribunalele din România dau pedepse cu suspendare pentru tații care-și agresează sexual fetele minore și le dau posibilitatea să facă muncă în centrele de copii!

Close
Închide
  Close