De Andreea Radu, Ciprian Iana,

Doi polițiști rutieri aflați în zonă au intervenit și l-au dezarmat pe atacator. Se pare că persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice, potrivit Digi24.ro.

„O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!”, au scris reprezentanții sindicatului Europol pe pagina de Facebook.

„Este vorba despre un cetățean cu probleme psihice, violent, care vagabonda prin acea zonă. Va fi internat pentru scurt timp într-un spital de psihiatrie, apoi va reveni din nou pe stradă”, a declarat, la Digi24.ro, Cosmin Andreica președintele Sindicatului Europo.

Potrivit Brigăzii Rutiere, incidentul s-a petrecut vineri, la ora 19:00, iar bărbatul s-a rănit când încerca să ascundă cuțitul de polițiști.

„Politiștii au procedat de îndată la imobilizarea acestuia, solicitându-se totodată prezenta unei ambulanțe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost consultat la fața locului de către echipa medicală, nefiind necesară acordarea de îngrijiri medicale ori transportul la spital pentru investigații suplimentare”, a transmis Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost sancționat de politiștii Brigăzii Rutiere cu amenda în cuantum de 1.300 lei pentru refuz de legitimare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmează un tratament, mai precizează Digi24.ro.

Citeşte şi:

Un român s-a spânzurat în închisoare, după ce a primit o condamnare pe viață în Italia. Susținea că e nevinovat

Un bărbat suspectat că și-a ucis tatăl s-a sinucis în arestul poliției Vrancea. S-a spânzurat de o conductă

S-a încheiat votul în diaspora. S-au înregistrat peste 944.000 de voturi, de aproape trei ori mai multe decât în urmă cu cinci ani

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase