Mergi direct la conținut »
Un bărbat mort de circa o săptămână a zăcut pe terasa unei case. Mama lui n-a anunțat pe nimeni!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat mort de circa o săptămână a zăcut pe terasa unei case. Mama lui n-a anunțat pe nimeni!

Un bărbat mort de circa o săptămână a zăcut pe terasa unei case. Mama lui n-a anunțat pe nimeni!

Un bărbat din comuna Satulung, județul Maramureș, a alertat autoritățile că de la o casă din apropierea bisericii ortodoxe din localitate răzbate miros greu.

Polițiștii din Satulung s-au dus imediat la adresa indicată și au făcut o descoperire șocantă: pe o terasă zăcea un bărbat de 45 de ani. Se pare că bărbatul era mort de circa o săptămână și intrase deja într-un accelerat proces de putrefacție, a notat site-ul vasiledale.ro.

Nu prezenta urme de violență

Deși bărbatul a decedat de circa o săptămână, mama acestuia, care locuia cu el în casă, n-a anunțat pe nimeni! Cadavrul urmează a fi dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

„Polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați că, pe terasa unei gospodării din Satulung, se afla cadavrul unei persoane. Ajunși la fața locului, au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Din primele cercetări, nu s-au găsit urme de violență. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.


DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii s-au executat și au percheziționat la 6 dimineața casa unei jurnaliste din redacția muzicală! În fața fetei ei de 25 de ani suferindă de autism, i-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă!

Close
Închide
  Close