Mergi direct la conținut »
Un bărbat a murit strivit de creanga unui copac, în Suceava. Gestul eroic al unui cioban
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a murit strivit de creanga unui copac, în Suceava. Gestul eroic al unui cioban

Un bărbat a murit strivit de creanga unui copac, în Suceava. Gestul eroic al unui cioban

Un bărbat de 30 de ani a murit strivit sub creanga unui copac pe care îl tăia, în Suceava. Un cioban a încercat să-l salveze, dar victima a murit în mașina cu care îl ducea către ambulanță. Tăietorul de lemne a murit din cauza leziunilor severe suferite, în zona spatelui.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul decedat era din comuna Vama și plecase marți dimineața în pădure la tăiat de lemne. El era singur în momentul în care o creangă desprinsă din arborele pe care îl tăiase s-a desprins și l-a lovit puternic în zona mijlocului.

Un cioban a auzit zgomotul căderii copacului și a venit să vadă ce se întâmplă, găsindu-l pe tăietorul de lemne sub creangă. Omul se plângea de dureri mari, astfel că ciobanul a sunat la 112. Nu a așteptat însă venirea ambulanței, ci a plecat după mașina lui și aluat rănitul ca să-l ducă către echipajul de prim ajutor. Din nefericire, victima a decedat în mașina ciobanului, arată informatiata.ro

Legisștii au identificat trei leziuni pe partea stângă dorsală a victimei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: FOTO&VIDEO / Marșul chitarelor, pe muzica durerii. Sute de oameni au adus un omagiu celor care au murit în Colectiv. Părinții și-au înnăbușit durerea: „Vrem să se facă dreptate”


 

Close
Închide
  Close