Mergi direct la conținut »
Un bărbat pe care familia îl credea mort s-a întors acasă, la 2 luni după înmormântare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un bărbat pe care familia îl credea mort s-a întors acasă, la 2 luni după înmormântare

Aigali Supugaliev, un bărbat în vârstă de 63 de ani, le-a  dat fiori reci rudelor atunci când a fost văzut în fața casei. Cazul este bizat pentru că, în urmă cu numai două luni înainte, familia îl înmormântase. 

Cu patru luni în urmă, bărbatul a fost dat dispărut. Locuia singur în casa din satul Tomarly, din Kazahstan, iar rudele nu au știut ce s-a întâmplat cu el. Două luni mai târziu, în august, autoritățile au semnalat familiei descoperirea unui cadavru. Trupul bărbatului era într-o avansată stare de putrefacție și nu a fost recunoscut, potrivit observator.tv.

După ce s-a întors acasă, bărbatul a explicat rudelor dispariția. În urmă cu 4 luni, s-a întâlnit cu un agricultor care i-a oferit de lucru la ferma sa. S-a grăbit să plece și, pentru că locuia singur, nu a avut cui să lase vorbă, spune ziarul local Ak Zhaik.

Familia în schimb vrea acum despăgubiri, pentru eroarea comisă de medicii care au făcut analizele și au spus că Aigali este mort.


Citește și

#Teleormanleaks. Un mail atribuit lui Ștefan Dragnea apare în dezvăluirile Rise Project: „Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lu Liviu că mă ceartă”

 

Close
Închide
  Close