MENIU CAUTĂ

Un bărbat s-a sinucis în stația de metrou Nicolae Teclu. Victima avea 30 de ani

Distribuie

Metrorex anuntă că luni, 23 iulie, la ora 20:15, pe Magistrală 3 de metrou, un bărbat s-a sinucis în stația de metrou Nicolae Teclu. Personalul Metrorex a solicitat ajutor prin numărul național de urgență 112, iar circulația pe firul 2, între Anghel Saligny și Nicolae Grigorescu a fost întreruptă.

Linia a fost deconectată de la sursa de electricitate, pentru pătrunderea salvatorilor, dar aceștia nu au mai putut face nimic pentru victima de aproximativ 30 de ani, care a fost decapitată, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF). 

La acest caz, au acționat Detașamentul Special de Salvatori și Detașamentul Chimiștilor, iar organele de anchetă vor ancheta acum incidentul, pentru a afla cauzele exacte ale decesului și cum s-au întâmplat faptele.

Tot în această seară, a mai avut loc un incident la metrou, între stațiile Eroii Revoluției și Constantin Brâncoveanu.

A ieșit fum dintr-o cameră tehnică, iar mai multe maşini de pompieri şi ambulanţe s-au deplasat la faţa locului. Din fericire, în acest caz, Metrorex a anunțat că nu a fost niciun pericol pentru călători.


Citește și: FOTO | O mamă a patru copiii trăiește cu fostul soț și cu actualul iubit în aceeași casă. Ea susține că sunt o familie modernă


 

Citește mai multe despre Nicolae Teclu, Metrou și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii