De Simona David,

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul, care este din localitatea 23 August, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Miercuri, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri legale corespunzătoare.

„Marţi, în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul I.C. Brătianu, în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, are loc un incendiu la un autoturism. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul”, a informat IPJ, citat de Agerpres.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional de şapte ori de poliţiştii rutieri, iar în cursul zilei de marţi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare. Amenzile i-au fost date pentru contravenţii precum nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă, dar şi pentru expirarea valabilităţii inspecţiei tehnice a maşinii.

Conform sursei citate, bărbatul şi-ar fi stropit autoturismul cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, poliţiştii găsind în interiorul autovehiculului un recipient cu miros specific de combustibil.

Citeşte şi:

Scurgere de mercur lângă un bloc de locuințe din Moldova Nouă

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Spania anunță cea mai mică cifră a deceselor din ultimele două săptămâni

Expert OMS: Dacă aș avea coronavirus, aș vrea să fiu tratat în China | Lumea nu este pregătită pentru o epidemie

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie