Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a înjurat socrii. Soția n-a suportat și l-a atacat cu un cuțit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat și-a înjurat socrii. Soția n-a suportat și l-a atacat cu un cuțit

Un bărbat și-a înjurat socrii. Soția n-a suportat și l-a atacat cu un cuțit

Benjamin Laister Crowson, un britanic în vârstă de 28 de ani, însurat cu thailandeza Monthita, în vârstă de 23 de ani, și-a înjurat socrii, chiar când se serba Anul Nou thailandez.

După ce au petrecut până la 6 dimineața, cei doi s-au dus la apartamentul lor din Pattaya. Acolo, Benjamin a avut proasta inspirație să înceapă să-și înjure socrii, a anunțat mirror.co.uk.

Monthita n-a suportat afrontul, a pus mâna pe un cuțit și a început să-l taie pe unde a apucat. Acesta a suferit răni grave la mâini și la picioare, pierzând mult sânge. Poliția și medicii de pe ambulanță au venit imediat la fața locului.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri. Femeia a recunoscut în fața autorităților că și-a îănjunghiat bărbatul „pentru c[ i-a înjurat pe părinții ei”.


Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

Close
Închide
  Close