MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 08:48

Un bătrân din Vaslui a fost prins în cotețul scroafei. „A început să o bâjbâie sub coadă”

Distribuie

Un gospodar din localitatea Muntenii de Jos și-a prins vecinul în coteț, în timp ce abuza o scroafă de aproape 150 de kilograme. Șocat de privește, l-a încuiat pe individul bănuit de zoofilie în cocină și a anunțat Poliția despre întâmplarea nemaivăzută pe meleagurile vasluiene.

Prins în fapt, bărbatul de 77 de ani a încercat să-l convingă pe proprietarul animalului să-l elibereze. A vrut să-i ofere cinci litri de vin și, pentru că nu a reușit să-l înduplece, a plusat cu 10 și chiar 12 litri de băutură, scrie vremeanoua.

„L-am prins în cotețul porcului. Am o scroafă de vreo 150 de kilograme. Era în fundul cotețului si o bâjbâia sub coadă. Și nu este prima dată când face asta. Acum patru ani, l-am prins la cățea. Aveam o cățea lup și, de pe geam, l-am văzut cum a venit la ea și a început să o bâjbâie sub coadă. A dezlegat-o apoi de unde era legată și voia să o ducă într-un loc mai ferit în spatele casei. De data asta l-am închis în coteș și am sunat la Poliție”, a povestit gospodarul, conform sursei citate.

Pensionarul a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui pentru un examen de specialitate.

Unii dintre săteni s-au crucit după ce au aflat despre grozăvie. Alții au auzit o altă variantă a poveștii.

„Prin sat umblă vorba că a mers acasă la femeia bărbatului, dar l-a prins și s-a ascuns în cotețul porcului, sau ăsta l-a prins și l-a împins în coteț și a închis apoi ușa. E în stare de așa ceva mai ales că, între ei, există divergențe de multă vreme”, a spus un localnic.

Între timp, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Deocamdată, bătrânul este cercetat pentru violare de domiciliu.

Tot în județul Vaslui, doi tineri, cu chef de senzații tari, și-au făcut de cap într-o mașină parcată în zona Inspectoratului Județan de Poliție din Vaslui.

sursă foto: vremeanoua


Citește și Tibi Ușeriu nu mai participă la Maratonul Arctic Ultra 6633, anul viitor: «Cred că am demonstrat ce am avut de demonstrat acolo»


 

Citește mai multe despre Vaslui pe Libertatea.

Comentarii