O brăileancă de 24 de ani, care avea în mână suma de 50 lei, a fost victima unui furt, după ce o persoană necunoscută i-a sustras banii din mână, a anunțat obiectivbr.ro. Individul a fost prins de poliţişti, douăzeci de minute mai târziu, găsind asupra lui doar 49 de lei.

Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu 1 Decembrie 1918. Poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112, în jurul orei 20.00, de către tânăra lăsată fără cei 50 lei. La faţa locului au intervenit, imediat, patru echipaje de la Biroul Ordine Publică.

A fost prins în 10 minute

Au verificat zona, iar în jurul ore 20.10, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiu, care se potrivea descrierii alcătuite de victimă. Bănuitul a fost găsit la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada 1 Decembrie 1918.

În urma controlului corporal sumar, asupra individului a fost găsită suma de 49 de lei. Poliţiştii l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele tânărului de 26 de ani a fost întocmit dosar penal pentru furt.


Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk