De Ana Hațeg,

Câștigătorul va deveni astfel posesorul celui mai mare premiu din istoria loteriei și va avea mai mulți bani decât cei mai bogați artiști britanici, scrie BBC News.

Operatorul național de loterie Camelot a spus că jackpot-ul de 170.221.000 de lire sterline a fost câștigat marți de un singur deținător de bilet.

Nimeni nu s-a prezentat deocamdată cu biletul câștigător și nu se știe dacă este vorba de o singură persoană, o familie sau un sindicat.

Dar dacă persoana care a câștigat va ridica singur toți banii, va intra în topul celor mai bogați 1000 de oameni care trăiesc în Marea Britanie sau cu legături de afaceri britanice.

Conform clasamentului din 2019 al celor mai bogați britanici, câștigătorul va avea o avere mai mare decât a unora dintre cei mai bogați cântăreți din regat: Tom Jones (165 milioane), Ed Sheeran (160 milioane) și Adele (150 milioane GBP).

Posesorul biletului câștigător își va asigura și cel mai mare premiu din istoria loteriei Euromillions, care se desfășoară în mai multe țări din Europa. Până acum, cel mai mare premiu câștigat a fost de 161 de milioane de lire sterline în 2011.

Biletele pentru Euromillions sunt vândute în nouă țări – Marea Britanie, Franța, Spania, Austria, Belgia, Luxemburg, Republica Irlandeză, Portugalia și Elveția – și jucătorii din toate aceste țări se luptă pentru același premiu.

Citeşte şi:

Localitățile dispărute ale României! Povești incredibile despre sate fără viață, dar care există pe hartă, au adrese și coduri poștale

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

S-au scos limitatoarele de viteză de pe cea mai periculoasă străduță din București, cu 12 accidente în ultimii 3 ani! Poliția spune că e doar temporar, pentru că „sunt deteriorate”

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie