Mergi direct la conținut »
Ce a pățit proprietarul unui cal, după ce l-a pus să tragă un stâlp de beton
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce a pățit proprietarul unui cal, după ce l-a pus să tragă un stâlp de beton

Ce a pățit proprietarul unui cal, după ce l-a pus să tragă un stâlp de beton

Jandarmii au surprins sâmbătă, 20 aprilie, un bărbat din comuna vâlceană Drăgoeşti care îşi chinuia calul, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vâlcea. Animalul fusese pus de stăpân să tragă un stâlp de beton care cântărea peste o jumătate de tonă.

De Dragoș Tănase,

„Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea a surprins în comuna Drăgoeşti o persoană ce îşi supunea animalul la suferinţe fizice, legându-l de un stâlp de beton, care nu era conectat la reţeaua electrică şi punându-l să tragă. Menţionăm ca stâlpul cântărea aproximativ 600 de kilograme”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Vâlcea, Teodora Cincă.

Proprietarul calului a fost sancţionat de jandarmi în baza Legii nr. 205/2004 cu o amendă de 3.000 de lei, pentru acte de cruzime faţă de animale, informează Gazeta Vâlceană.

În luna februarie, un cal a fost bătut cu sălbăticie în Comănești, județul Bacău. Animalul este lovit cu furca în cap. (VIDEO)

FOTO – gazetavalceana.ro


Citește și… A intrat cu calul într-o cârciumă din Sighișoara. Animalul a murdărit pardoseala / VIDEO

VIDEO | O ambulanță a fost trasă cu calul! Se întâmplă în România

Bărbat din Iași obligat la despăgubiri de 5.000 de euro pentru că și-a lăsat calul dezlegat. Ce s-a întâmplat


 

Close
Închide
  Close