UPDATE Un consilier local ALDE a bătut și a înjurat mai mulți tineri / VIDEO Ce spune politicianul

12 august 2017 13:30

Romeo Rasdan, consilier local ALDE din Chiajna, este autorul unui gest șocant. Acesta a fost filmat în timp ce a lovit cu brutalitate un tânăr.

UPDATE ora 13:45  Conducerea ALDE a solicitat sâmbătă filialei Ilfov excluderea din partid a lui Romeo Rasdan, după ce în presă au apărut imagini cu acesta agresând un adolescent.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES de ALDE, gestul lui Romeo Rasdan, consilier local în Chiajna, „este unul impardonabil”, iar acesta va suporta „consecinţele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat”.

UPDATE 12 august ora 13:30 Romeo Rasdan a oferit, pe contul de pe o rețea de socializare, varianta sa cu privire la acest incident, explicând că a recurs la aceste gesturi pentru că tinerii pe care îi avea în chirie au provocat distrugeri în apartament.


Romeo Rasdan a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate un tânăr, pe care în prealabil l-a amenințat și l-a înjurat, pentru a-l convinge să renunţe la o garanţie de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament.

Proprietarii unui apartament din comuna Chiajna au vrut să-şi evacueze chiriaşii, aceștia acceptând în cele din urmă să plece din apartament, însă au cerut să li se înapoieze garanția de 300 de euro. După ce proprietarul nu a vrut să le-o inapoieze, invocând stricăciunile făcute de chiriași, tinerii au refuzat să mai plece, iar pentru a intimida proprietarul l-ar fi chemat în ajutor pe Romeo Rasdan, consilier local ALDE.

Acesta i-a înjurat pe chiriaşi, iar când a observat că este filmat l-a lovit cu sălbăticie pe unul dintre tineri, cu piciorul.


Citește și: Alarmă! Ouă infestate cu un pesticid periculos, depistate în România


 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro