Mergi direct la conținut »
Un copil de 15 ani este acuzat că a omorât un bărbat de 40 de ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un copil de 15 ani este acuzat că a omorât un bărbat de 40 de ani

Un copil de 15 ani este acuzat că a omorât un bărbat de 40 de ani

Un adolescent de 15 ani din comuna Ruginoasa a fost internat la Institutul de Psihiatrie "Socola" şi urmează a fi supus unei expertize psihiatrice într-un dosar de crimă instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Anchetatorii ieşeni vor să afle dacă minorul a avut discernământ acum câteva zile când, pe fondul consumului de alcool, puştanul ar fi ucis cu sânge rece un bărbat de 40 de ani, a notat ziaruldeiasi.ro.

Alături de minor, anchetatorii îl mai suspectează de crimă şi pe Gheorghiţă Panciuc, zis „Pichia”, individ de 38 de ani din acelaşi sat, care este recidivist.

L-a lovit cu un par

Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, ne-a precizat ieri că cei doi sunt suspectaţi că ar fi comis fapta pe 11 mai, atunci când s-au întâlnit cu victima pe un drum sătesc, în apropiere de un bar din Ruginoasa.

Adultul a lovit victima cu un bici din sârmă oţelită, iar adolescentul cu un par, victima suferind răni grave şi fiind transportată la spital, unde a murit a doua zi. Adultul nu a recunoscut faptele, iar minorul nu a putut fi încă audiat, potrivit anchetatorilor.


Revoltă la Ambulanța Vaslui! Sindicatul din care fac parte peste 200 de medici, asistente și șoferi a semnat o scrisoare împotriva doctorului Awad Mohamad și refuză să mai lucreze cu el. „Nu resuscitează pacienții în stop cardio-respirator!”

Close
Închide
  Close