De Ana Hațeg,

Cristian Constantin Groza, aflat în plasament la o familie din Potcoava, a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă, plecând de la școală mai devreme.

Femeia care îl are în plasament a sunat la poliție și a anunțat că nu a ajuns acasă deși a plecat de la Liceul „Ştefan Diaconescu” din Potcoava, în timpul orelor de curs, scrie Mediafax.

 „Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, au fost sesizati de o femeie din localitate, cu privire la faptul că minorul Groza Cristian Constantin, de 12 ani, în jurul orei 16.20 in timp ce se afla in timpul orelor de curs la Liceul Ştefan Diaconescu Potcoava, a părăsit sala de clasa, fara a mai reveni la scoala sau la domiciliu”, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Nu este pentru prima data când băiatul pleacă de la locuinţa acesteia, anunț ă polițiștii care prezintă semnalmentele acestuia: înălţime 1,30 m, greutate aproximativ 35 de kg, păr şaten, faţa ovală, ochi căprui.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni şi bluză de trenig de culoare neagră, cu bandă reflectorizantă pe braţe şi picioare şi încălţăminte sport de culoare neagră, cu dungi albe.

Citeşte şi:

Praful din atmosferă, criminalul nevăzut. Care sunt zonele din București unde poluarea este de peste patru ori mai mare decât limitele admise

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Ciprian Ciucu, PNL: „Firea a sunat la patronul Realității TV când m-a văzut în studio și nu m-au mai invitat niciodată!”

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase