De Mihai Niculescu,

Copilul a început să se simtă rău la grădiniță, în urmă cu câteva zile, iar părinții l-au dus la spitalul din Sinaia. Medicul de gardă ar fi recomandat internarea, pentru că micuțul avea febră, greață și vărsături, dar părinții ar fi refuzat, luându-l acasă, relatează ziarulincomod.ro.

Ulterior, starea acestuia s-a agravat iar părinții l-au dus din nou la spital,cu febră 40 de grade, iar de această dată medicul a decis transferarea la București. Copilul a ajuns la Spitalul Marie Curie din Capitală însă, din păcate, a decedat. La autopsie s-a aflat și cauza: era infectat cu microbul care provoacă meningita pneumococică.

După ce acest lucru s-a aflat părinții nu și-au mai dus copiii la grădiniță. Purtătorul de cuvânt al DSP Prahova, dr. Dan Decebal, a dat însă asigurări că afecțiunea nu este contagioasă, iar reprezentanții Primăriei Sinaia spun că nu s-a decis închiderea grădiniței.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ „Agresorul sexual a mușcat-o de sân!” Parchetul face test ADN. Bărbatul recunoaște. Judecătorul îi dă cu suspendare. Fata are 16 ani și e bolnavă de epilepsie!