Mergi direct la conținut »
Un crocodil a ucis o mamă și pe copilul ei în vârstă de cinci luni. Tragedia a avut loc în Uganda
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un crocodil a ucis o mamă și pe copilul ei în vârstă de cinci luni. Tragedia a avut loc în Uganda

Un crocodil a ucis o mamă și pe copilul ei în vârstă de cinci luni. Tragedia a avut loc în Uganda

Un crocodil a ucis o mamă și pe copilul ei în vârstă de cinci luni. Tragedia a avut loc în Uganda. Un crocodil a făcut o nouă victimă în Uganda, pe malul lacului Albert.

Incidentul a avut loc vineri, când femeia a mers la respectivul lac pentru a lua apă, fiindcă în zonă nu există o rețea care să deservească locuințele cu apă.

„Îi sfătuim pe oameni să evite zonele în care trăiesc aceşti crocodili mâncători de oameni’”, a declarat pentru DPA purtătorul de cuvânt al Autorităţii pentru faună sălbatică din Uganda (UWA), Bashir Hangi.

Un crocodil a ucis o mamă și pe copilul ei în vârstă de cinci luni. „Locuitorii au încercat s-o salveze”

„Crocodilii stau în zonele în care se înmulţesc peştii, însă când populaţia de peşti se epuizează ies la suprafaţă şi atacă şi mânăncă oameni”, a adăugat Hangi.

Potrivit cotidianului local The Daily Monitor, mai mulţi săteni de pe malul lacului au încercat să îi salveze pe femeie şi pe copilul ei însă au eşuat.

„Locuitorii au încercat să o salveze, însă eforturile lor au fost în zadar, crocodilul dispărând deja în apă cu trupul ei”, a informat publicaţia.

Un crocodil de 700 de kilograme care a omorât şi mâncat cinci persoane în ultimii cinci ani a fost capturat săptămâna trecută pe malurile estice ale lacului Victoria, a declarat pentru DPA un alt reprezentant al UWA, Peter Ogwang.

„Numărul atacurile acestor animale este în creştere. În prezent mă aflu în Ngoma (centrul Ugandei) şi încerc să dau de urma unui crocodil care a mâncat 32 de capre din sat”, a precizat Ogwang.

Și în Etiopia s-a întâmplat o dramă similară.


Gabriela Firea, o nouă serie de atacuri la adresa lui Dragnea: „Nu i-a răspuns Corinei Creţu la telefon toată vara / Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea să fie prim-ministru’

Close
Închide
  Close