De Petre Dobrescu,

Brian Del Prado era împreună cu o prietenă, Karen, când, la un moment dat, au intrat în discuție cu un grup de cel puțin opt femei. Discuția n-a fost deloc una amicală, a informat elcinco.mx.

Incidentul a avut loc în apropiere de barul „Madeira Rooftop”. După ce scandalul din stradă cu femeile s-a terminat, Brian și prietena lui, fostă concurentă la aceeași emisiune, au urcat în mașină și au plecat spre un magazin să cumpere băuturi alcoolice.

Brian, când participa la reality-show

În acel moment, doi tipi aflați pe o motocicletă s-au apropiat de mașina lor. Unul a scos o armă și a tras. Brian a fost ucis pe loc, în timp ce prietena lui s-a ascuns sub bord și a reușit să se ferească de gloanțe.

În mașină au fost găsite 12 cartușe de 9 milimetri. Brian Del Prado nu este prima victimă dintre foștii participanți la această emisiune. În urmă cu circa o jumătate de an, Natali Michel, în vârstă de 35 de ani, a fost sugrumată în propria locuință.

Citeşte şi:

Declarația Andreei Mantea, înainte de Finala „Puterea Dragostei”. „Pentru asta îți trebuie curaj”

Andreea Mantea s-a enervat la culme. „Ieși afară din emisiune”

Un profesor de dans celebru pentru apariția într-o emisiune tv a recunoscut că a infectat cu HIV un adolescent cu care a întreținut relații sexuale

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci