Mergi direct la conținut »
Patru de fete au distrus un tablou de Dali și unul de Goya încercând să-și facă un selfie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Patru de fete au distrus un tablou de Dali și unul de Goya încercând să-și facă un selfie

Patru de fete au distrus un tablou de Dali și unul de Goya încercând să-și facă un selfie

Patru de fete care vizitau o galerie de artă din Ekaterinburg au distrus două tablouri extrem de valoroase, semnate de Salvador Dali și Francisco Goya în timp ce încercau să își facă un selfie cu ele, scrie Moscow Times.

Televiziunile ruse au postat imagini de pe camerele de supraveghere în care se vede cum peretele pe care erau expuse cele două lucrări care fiind atins de o tânără care încearcă să intre după ele să-și facă o fotografie.

„Patru fete nu s-au comporta așa cum trebuie și, prin urmare, două lucrări au fost distruse la spațiul expozițional”, a transmis agenția de știri TASS, citând un angajat al muzeului.

Potrivit site-ului muzeului, lucrările deteriorate au făcut parte din expoziția „Caprichos”, care cuprindea lucrări de Goya și Dali.

Polițiștii au lansat o anchetă privind incidentul, iar cele două lucrări au fost trimise spre examinare pentru a determina gradul pagubei.


Citește și: 

Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

Cine e polițistul din Pitești care și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Trecuse cu brio testarea psihologică în 2018


 

Close
Închide
  Close