Mergi direct la conținut »
VIDEO |  Un hoț a fost filmat când a intrat într-o casă. A purtat cagulă, dar nu și mănuși
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Un hoț a fost filmat când a intrat într-o casă. A purtat cagulă, dar nu și mănuși

VIDEO | Un hoț a fost filmat când a intrat într-o casă. A purtat cagulă, dar nu și mănuși

Un hoț clujean a fost filmat în timp ce a intrat într-o casă din cartierul Făget în noaptea de 14 spre 15 martie. Omul s-a urcat pe o scară - nu se știe dacă el a adus-o sau a găsit-o acolo - și a intrat în casă.

Proprietarii dormeau înăuntru și n-au simțit nimic. El a intrat pe geamul de la cămară și a stat înăuntru aproape 25 de minute. Bărbatul purta cagulă, pentru a nu fi recunoscut, dar nu și mănuși. Astfel că el poate fi descoperit pe baza amprentelor, a informat stiridecluj.ro.

Hoțul a căutat bani, dar n-a găsit

Proprietarul și-a dat seama dimineață că cineva i-a spart casa și a postat un anunț pe Facebook. „Această persoană a intrat prin forțare, la noi în casă în timp ce dormeam, azi noapte în Făget. Vă rog să distribuiți poate aflăm cine este personajul”, a scris proprietarul casei.

Omul n-a furat nimic, pentru că a răscolit doar în căutare de bani.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Close
Închide
  Close