De Petre Dobrescu,

Bărbatul s-a îmbrăcat într-o ținută de pilot Lufthansa și și-a procurat o insignă falsă de pilot, crezând că va trece mai ușor de controlul de securitate, a notat CNN.

În plus, bărbatul spera că va primi tratament preferențial în avion. Nu s-a întâmplat nici una, nici cealaltă, ci a fost arestat.

Oamenii de la aeroport l-au privit cu suspiciune, fiindcă îl știau că posta diverse filme legate de aviație pe conturi de Youtube și Tiktok.

„Mahbubani a spus că era un client obișnuit al curselor aviatice și că obișnuia să se deghizeze în pilot pentru a trece mai ușor prin controlul de securitate. El a făcut rost de legitimația falsă de pilot din Thailanda”, au spus polițiștii care l-au interogat.

El va fi anchetat și riscă un an de pușcărie sau o amendă. Sau ambele.

Acesta nu este primul indian care s-a deghizat. În septembrie, tot pe aeroportul Indira Gandhi s-a prezentat un bărbat de 32 de ani deghizat într-un bătrân de 81 de ani, sperând că va fi lăsat să treacă fără a fi controlat și să urce într-un avion cu destinația SUA.

Citeşte şi:

TRAGEDIA DE LA TIMIȘOARA. Femeia în cârje a ieșit din spital și cere ca administrația blocului cu proprietar elvețian să răspundă pentru ce a făcut!

O bătrână a rămas blocată în baie timp de opt zile. Cine a salvat-o

Românca Elsa Pataky rupe tăcerea despre relația dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă