De Mihai Niculescu,

Oribila faptă a avut loc în comuna Merișani, Argeș, pe 15 august, iar tânărul de 21 de ani a fost reținut joi, după raportul medico-legal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălina Epure, individul este bănuit că a omorât-o în bătaie pe fiica iubitei lui, în vârstă de doi ani, relatează Mediafax.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara de 15 august, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri unei minore de doi ani, fiica concubinei. După administrarea probatoriului, bărbatul, de 21 de ani, din Merișani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (vineri-n.r.), să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Epure.

Surse apropiate anchetei au declarat că în ziua în care fata a murit mama era plecată la un magazin, iar când s-a întors a găsit-o pe fetiță plângând.

Câteva ore mai târziu, un echipaj de la ambulanță a fost chemat în ajutor, pe motiv că fata s-a înecat.

Aceasta a fost transportată la spital în stop cardiorespirator. La necropsie, medicii legiști au stabilit că fetița a fost bătută.

Citeşte şi:

Patru fete agresate sexual în 8 ani: 2 fiice, o nepoată, o prietenă a fetelor. Bogdan Drăghici organiza competiții între fete, lua câștigătoarele în deplasările lui și le abuza sexual

Un bărbat din Vaslui este suspectat că a violat o fată de 12 ani, pe care o avea în plasament

O fetiţă de 3 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, în Argeş

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat