MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2018 16:33

Un iPhone XS a fost cumpărat cu… o cadă plină de monede, în Rusia. Imagini inedite

Distribuie

Un iPhone XS a fost cumpărat cu... o cadă plină de monede, în Rusia. Câțiva tineri teribiliști au vrut să relizeze un video viral, iar dorința li s-a îndeplinit. Unul dintre ei și-a cumpărat telefonul mult dorit dintr-un mall din Moscova cu ajutorul prietenilor săi. Toți au trudit din greu, cărând o cadă de baie, plină cu ruble de metal!

Operațiunea a început miercuri dimineață, în fața unui bloc, iar în imaginile din filmulețul publicat pe Instagram se pot vedea tinerii care muncesc de zor la umplerea căzii cu monede.

După ce au terminat de umplut cada, au urcat-o în mașină și au plecat spre Evropeisky Mall din capitala Rusiei, relatează DIGI24.

Cada cântărea nu mai puțin de 350 de kilograme și a fost dificil de transportat până în magazin, mai ales în spațiile înguste unde un asemenea obiect voluminos nu încăpea așa de ușor.

Însă, angajaților din magazinul Apple din Moscova le-a fost extrem de greu să numere banii, pentru că în cadă se aflau 100.000 de ruble, adică aproximativ 1.500 de dolari, care acopereau prețul telefonului.


Citește și: Statul român, cel mai hapsân. România ia cei mai mulți bani din salariu comparativ cu țările din regiune


 

Citește mai multe despre cada, iphone, monede și Rusia pe Libertatea.

Comentarii