MENIU CAUTĂ

Un medic bihorean și-a ținut soția moartă în casă o săptămână. Unul dintre băieții lui l-a reclamat la poliție

Distribuie

Un medic pensionar din Beiuș, în vârstă de 86 de ani, n-a vrut să-și înmormânteze soția, care a decedat în urmă cu mai bine de o săptămână. El a amenajat un catafalc în curte.

Femeia a murit sâmbăta trecută, din cauza unei boli, iar soţul ei, un fost chirurg al Spitalului Municipal din Beiuş, în vârstă de 86 de ani, ar fi vrut să o ţină aproape

El a amenajat un catafalc în curtea casei, unde a aşezat sicriul cu cadavrul soţiei sale, în văzul tuturor, a anunțat bihoreanul.ro.

Vecinii medicului l-au întrebat despre data înmormântării, dar bătrânul le-a replicat, de fiecare dată, că aşteaptă o autorizaţie din partea Primăriei, pentru a-şi înmormânta soţia în grădina casei. 

S-a lăudat la piață că-și ține soția decedată acasă

Doctorul a povestit despre ideea de a-şi ţine soţia moartă în grădină inclusiv vânzătoarelor din piaţă. El le-a spus celor din piață că și-a îmbrăcat soția în cămaşă de noapte, întrucât, după cum spunea el, femeia îşi doarme somnul de veci. 

Unul dintre fiii bărbatului, medic în localitatea Ocna Şugatag, din judeţul Maramureş, a venit joi pentru a participa la funeralii, dar s-a lovit de refuzul tatălui și a unuia dintre frați, care locuiește la Cluj. Acesta a alertat poliția, care a venit la fața locului. 

Bătrânul s-a încuiat în casă, iar oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a ridica sicriul cu cadavrul femeii.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre Bihor, Deces și gradina pe Libertatea.

Comentarii