Mergi direct la conținut »
Un medic veterinar din Cluj s-a eutanasiat singur. Poliția l-a găsit cu o seringă înfiptă în piept, în mașina sa de serviciu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un medic veterinar din Cluj s-a eutanasiat singur. Poliția l-a găsit cu o seringă înfiptă în piept, în mașina sa de serviciu

Un medic din Cluj s-a eutanasiat singur. În urmă cu mai bine de o săptămână, un medic veterinar originar din Iași, dare care locuia în Cluj-Napoca și lucra la o firmă din Braşov – furnizoare de produse farmaceutice de deparazitare a animalelor, s-a auto-eutanasiat.

Iulian, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, mort, în maşina lui de serviciu, chiar lângă depozitul din Cluj-Napoca de unde se aproviziona cu marfă, cu o seringă înfiptă în piept, pe trei sferturi plină  cu o substanţă de eutansiere a patrupedelor.

“La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a  decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Potrivit apropiaților victimei, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce în seara precedentă şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani. În luna ianuarie a acestui an, Monica Tatoiu făcea declarații șocante: „Când devii o povară te duci și te eutanasiezi”.

Totuși, un alt medic, fost prieten şi coleg de facultate cu victima, a declarat pentru sursa citată că problemele ar fi fost altele…

 “Iulian a trecut prin multe greutăţi şi numai el şi familia sa ştiu cum le-a fost viaţa: operaţiile şi problemele de sănătate ale fiicei, drumurile istovitoare făcute non-stop prin partea de nord a ţării, prin judeţele Maramureş, Satu-Mare şi Sălaj şi atâtea alte greutăţi. Am fost colegi de promoţie la U.S.A.M.V. (Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București – n.r.) şi ştiu că de 13 ani acesta a fost numai şi numai pe drumuri, fapt care probabil l-a tocit şi obosit teribil. Ba, mai mult, cu circa două săptămâni înainte de cruntul eveniment acesta mi s-a plâns că vânzările merg din ce în ce mai greu, asta pentru că scad încontinuu şi efectivele de animale”, a spus acesta.

La începutul lunii trecute, o altă sinucidere zguduia Clujul. Jurnalistul Bardocz Sandor a fost găsit mort, trupul bărbatului fiind descoperit de hoții de nuci.

Jurnalistul, fost redactor șef al secției maghiare de la TVR Cluj, în vârstă de 54 de ani, care locuia în localitatea Suceagu, comuna Baciu, județul Cluj, a plecat de acasă pe 15 iulie și nu a mai revenit. De atunci, Bardocz Sandor a fost căutat neîncetat de rude, care au alertat Poliția.

FOTO: Gazeta de Cluj


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Renumitul rapsod Grigore Leșe, jurat la TVR, aruncă bomba: ”Ascult și manele, mă duc cu gândul la doinele din Maramureș”!


 

Close
Închide
  Close