MENIU CAUTĂ
17 Ian. 2018 09:51

Un meteorit a provocat un cutremur în Detroit. Imagini spectaculoase, surprinse în timpul fenomenului inedit | FOTO&VIDEO

Distribuie

Un meteorit a provocat un cutremur în Detroit. Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a confirmat că un seism de magnitudine 2 a avut loc din cauza căderii unui meteorit la periferia orașului american.

Cutremurul a fost înregistrat, miercuri, la ora locală 20:09 (03:09, ora României). Reprezentanții USGS au confirmat că seismul a fost provocat de căderea unui meteorit care „s-a văzut şi s-a auzit' în zona oraşului Detroit, notează Agerpres.ro.

Meteoritul a căzut la opt kilometri vest-sud-vest de New Haven, un orăşel de aproximativ 4.600 de locuitori de la periferia Detroit-ului, în apropiere de lacul St. Clair.

Înainte ca specialiștii să confirme căderea meteoritului, zeci de oameni au publicat pe rețelele de socializare imagini și filmări ale fenomenului descris ca fiind o dâră luminoasă, urmată de o posibilă explozie.

În urma acestor înregistrări, Serviciul naţional de meteorologie a precizat că lumina strălucitoare şi explozia nu corespund vreunui fulger şi nici unui tunet, precizând că ar putea fi vorba de un meteorit, notează sursa citată.

sursă foto: Twitter


Citește și Oile, dușmanul neașteptat al militarilor americani de la Deveselu. Armata SUA, în război cu un cioban


 

Loading...
Comentarii