17 Ian. 2018 09:51

Un meteorit a provocat un cutremur în Detroit. Imagini spectaculoase, surprinse în timpul fenomenului inedit | FOTO&VIDEO

Distribuie

Un meteorit a provocat un cutremur în Detroit. Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a confirmat că un seism de magnitudine 2 a avut loc din cauza căderii unui meteorit la periferia orașului american.

Cutremurul a fost înregistrat, miercuri, la ora locală 20:09 (03:09, ora României). Reprezentanții USGS au confirmat că seismul a fost provocat de căderea unui meteorit care „s-a văzut şi s-a auzit' în zona oraşului Detroit, notează Agerpres.ro.

Meteoritul a căzut la opt kilometri vest-sud-vest de New Haven, un orăşel de aproximativ 4.600 de locuitori de la periferia Detroit-ului, în apropiere de lacul St. Clair.

Înainte ca specialiștii să confirme căderea meteoritului, zeci de oameni au publicat pe rețelele de socializare imagini și filmări ale fenomenului descris ca fiind o dâră luminoasă, urmată de o posibilă explozie.

În urma acestor înregistrări, Serviciul naţional de meteorologie a precizat că lumina strălucitoare şi explozia nu corespund vreunui fulger şi nici unui tunet, precizând că ar putea fi vorba de un meteorit, notează sursa citată.

sursă foto: Twitter


Citește și Oile, dușmanul neașteptat al militarilor americani de la Deveselu. Armata SUA, în război cu un cioban


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii