Mergi direct la conținut »
Haos la metrou, în această dimineață, din cauza unei garnituri care degaja fum în stația Dristor 1
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Haos la metrou, în această dimineață, din cauza unei garnituri care degaja fum în stația Dristor 1

Haos la metrou, în această dimineață, din cauza unei garnituri care degaja fum în stația Dristor 1

Călătorii au fost evacuaţi, în această dimineaţă, dintr-o garnitură din care ieşea fum, în staţia de metrou Dristor 1, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucureşti-Ilfov. La această oră, se circulă îngreunat pe Magistrala 1 (M1), stația Piața Victoriei fiind cea mai afectată, pentru că este una dintre cele mai aglomerate, la ore de vârf.

De Dragoș Tănase,

Garnitura se afla la staţia de metrou Dristor 1 (M1), ulterior aceasta fiind tractată la depou, fără alte probleme. Potrivit sursei citate, nu a existat apel la 112 pentru acest incident.

Călătorii din celelalte staţii de pe Magistrala 1 au fost informaţi de către reprezentanţii Metrorex că circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unor defecţiuni tehnice.

Unii martori au transmis, pentru Libertatea, că anumiți mecanici anunțau călătorii că a fost vorba de o tentativă de suicid și nu de o degajare de fum.

Aglomerația este cauzată și de faptul că incidentul a survenit la o oră (09.00) în care mulți pasageri folosesc acest mijloc de transport. Mai mult, astăzi elevii şi preşcolarii au început cursurile semestrului al doilea.


Citește și… Libertatea a refăcut o fotografie după 6 ani cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România


 

Close
Închide
  Close