Mergi direct la conținut »
Un microbuz a fost lovit tren în Ploiești. Șapte oameni au fost răniți în urma impactului violent
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un microbuz a fost lovit tren în Ploiești. Șapte oameni au fost răniți în urma impactului violent

Un microbuz a fost lovit tren în Ploiești. Șapte oameni au fost răniți în urma impactului violent

Un microbuz a fost lovit de tren în Ploiești. Cele șapte persoane, care se aflau în vehicul, au scăpat cu viață, alegându-se cu doar câteva răni.

Ciocnirea violentă a avut loc, luni dimineață, pe o stradă de la marginea Ploieștiului când nici nu răsărise soarele. Șoferul unui microbuz a pătruns pe calea ferată, cel mai probabil, fără să se asigure. Vehiculul, în care se aflau în total șapte persoane, a fost izbit cu putere de un tren.

Un microbuz a fost lovit de tren în Ploiești în această dimineață

La fața locului au ajuns cinci ambulanțe, precum și echipaje de la ISU Prahova, scrie observatorulph.ro. Doar șansa a făcut ca victimele să se aleagă cu răni minore. Este vorba despre doi bărbați de 43, respectiv 48 de ani, care au fost transportați la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului din Ploiești. Aceștia s-au ales cu răni în zona capului și a feței, susțin medicii.

Alte cinci persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre cinci bărbați cu vârstă de 56 de ani, 32 de ani, 36 de ani, 59 de ani și 35 de ani, care aveau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. Microbuzul a rămas pe șine și urmează să fie înlăturat de anchetatori.

sursă foto: republikanews.ro

Close
Închide
  Close