Mergi direct la conținut »
Un minor a ajuns într-un centru educativ pentru tentativă de omor. Un bărbat care l-a pus să ucidă și-a aflat și el pedeapsa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un minor a ajuns într-un centru educativ pentru tentativă de omor. Un bărbat care l-a pus să ucidă și-a aflat și el pedeapsa

Un minor a ajuns într-un centru educativ pentru tentativă de omor. Un bărbat care l-a pus să ucidă și-a aflat și el pedeapsa

Un tânăr în vârstă de 17 ani și un bărbat de 31 de ani, ambii din județul Alba, au fost prinși ieri de polițiști și reținuți, fiindcă pe numele lor existau mandate de arestare.

Ambii sunt din Cetatea de Baltă, din județul Alba. Cei doi sunt frați, iar cel mare l-a pus pe cel mic să-l atace pe un om cu cuțitul. Mobilul intenției a fost gelozia, a anunțat alba24.ro.

Fratele mai mare stă peste cinci ani după gratii

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la tentativă de omor.

Minorul a fost condamnat la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de un an şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, iar minorul în Centrul Educativ Buziaş, pentru executarea pedepselor.


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

Close
Închide
  Close