De Dragoș Tănase,

Persoana anonimă din spatele mesajului scrie că l-a întâlnit pe Alan „într-o zi fierbinte din iulie”, fiind marcată de eveniment, iar acum îi cerea să se vadă din nou , în data de 15 august, în Pub-ul The Flask din Highgate, o zonă suburbană din nordul Londrei (una dintre cele mai scumpe).

Biletul, scris de mână pe o foaie A4, a fost găsit ieri de o persoană care a decis să ajute la găsirea lui Alan, care a devenit celebru în mediul virtual în doar 24 de ore.

Foto: dailymail.co.uk

„Dragă Alan. Ne-am întâlnit pe acest deal într-o zi de marți fierbinte din iulie. (…) Am putea să ne regăsim și să ne întâlnim la The Flask (partea de sus a dealului), joi, 15 august, ora 18.30 ??? ”

Mesajul din biletul misterios:

„Să îl găsim pe Alan!”

„Să îl găsim pe Alan!”… s-a numit campania declanșată pe rețelele de socializare, după ce biletul a fost postat și apoi redistribuit de multe ori.

Mai mult, a fost publicată și o adresă de email, alături de un număr de telefon, pentru cei ce au detalii despre cele două persoane implicate în povestea de dragoste.

Chiar și cei de la „The Flask” au postat biletul pe contul de Instagram al Pub-ului, ceea ce a determinat zeci de utilizatori să-l distribuie, pentru a-l găsi pe Alan, scrie dailymail.co.uk.

Rămâne un mister dacă acțiunea a avut efect și Alan s-a prezentat în Pub, pentru că ora 18.30 (20.30 – ora României) a zilei de 15 august a trecut deja…

FOTO principal: www.theflaskhighgate.com

Citeşte şi:

”Dragoste între două lumi”, Samantha Carter, Dan Costea

Cele mai scurte căsnicii de la Hollywood

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, seamănă cu actorul ei preferat, Gerard Butler. ”Mi-a plăcut de el dintotdeauna”

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente