Mergi direct la conținut »
Un motociclist din Mureș a murit după inaugurarea celui mai mare circuit pentru sporturi cu motor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un motociclist din Mureș a murit după inaugurarea celui mai mare circuit pentru sporturi cu motor

Un motociclist din Mureș a murit după inaugurarea celui mai mare circuit pentru sporturi cu motor

Un motociclist a murit la inaugurarea celui mai mare circuit pentru sporturi cu motor din România, Transilvania Motor Ring, în localitatea Cerghid din județul Mureș. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din comuna mureșeană Sânpaul şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu motocicleta, chiar în timp ce pleca de la arenă, din cauza vitezei.

Medicii sosiți la fața locului au încercat timp de aproape o oră să-l salveze pe bărbat, dar era deja în stop cardio-respirator, când au ajuns echipajele de salvare, şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Accidentul a avut loc chiar după lansarea celei mai mari piste pentru sporturi cu motor din ţară, Transilvania Motor Ring, când motociclistul a intrat cu viteză prea mare într-un viraj, în timp ce se deplasa dinspre arenă spre ieşirea în drumul principal. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în acest caz, precizează Observator TV.

Pâna mai ieri, Transilvania Motor Ring nu a putut fi folosit, din motive de siguranță.


Citește și… Schimbare importantă la Loteria Română! Jucătorii n-au știut cum să reacționeze când și-au achiziționat bilete pentru tragerea de duminică


 

Close
Închide
  Close