De Mihai Niculescu,

Bărbatul s-a prăbușit în gol joi după amiaza, de pe un releu GSM situat în apropierea porţii nr. 4 a Portului Constanţa, relatează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, medicii de pe ambulanţa pentru terapie intensivă mobilă şi un echipaj SMURD au încercat în zadar resuscitarea bărbatului. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator.

„Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, angajat al unei societăţi, care se pare că lucra pe releul de comunicaţii. Ar fi căzut de pe prima platformă a releului. Avea echipament de protecţie”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Inspectoratul Teritorial de muncă face o anchetă, în paralele cu polițiștii și procurorii.

Sursa foto: replicaonline.ro

Citeşte şi:

Două filme românești selecționate la festivalul Sundance: „Acasă” și „Colectiv”. Au aplicat 15.100 de filme, record anunțat de organizatori, și au fost acceptate 118

Scandalul PISA a prins Guvernul Orban când tocmai anunțase de o lună desființarea Institutului de Științe ale Educației, care se ocupă de organizarea PISA în România!

Moment istoric în SUA. Trump ar putea fi pus sub acuzare înainte de Crăciun

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres