Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Muncitor strivit între o mașină și o cisternă, la Sibiu. Șoferul vinovat era băut (FOTO)

Muncitor strivit între o mașină și o cisternă, la Sibiu. Șoferul vinovat era băut (FOTO)

Un muncitor a fost strivit între o mașină și o cisternă, la Sibiu, noaptea trecută. Șoferul vinovat era băut și se deplasa pe Podul Gării spre centrul orașului.

“Un sibian de 62 de ani care circula pe Podul Gării cu direcția centru, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare și al conducerii sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod, accidentând grav șoferul autoutilitarei care se afla în spatele acesteia efectuând manevre de intervenție la rețeaua de apă canal”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Elena Welter, citată de turnulsfatului.ro.

Victima sa, un bărbat de 60 de ani din Cristian, județul Brașov, a fost transportat la spital cu picioarele strivite, șoc hemoragic și traumatic, transmite Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Martorii spun că șoferul vinovat, care avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, ar fi încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost oprit de muncitori.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare, în timp ce Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Sibiu a intervenit cu o ambulanță.

O femeie a murit, în Duminica Floriilor, într-un accident produs în Sibiu. Atunci, un autocar cu 40 de pasageri a fost implicat într-o coliziune.

FOTO – turnulsfatului.roCITEȘTE ȘI… REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură” 

Close
Închide
  Close