Mergi direct la conținut »
Un nou bilanț al incendiilor care au devastat Grecia: 96 de morți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un nou bilanț al incendiilor care au devastat Grecia: 96 de morți

Un nou bilanț al incendiilor care au devastat Grecia: 96 de morți

Bilanțul, încă provizoriu, în urma incendiilor care au devastat la  23 iulie coasta de est a regiunii Attica și în special localitatea Mati a crescut la 96 de morți, au anunțat miercuri pompierii după decesul unor victime internate în spital.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit în urma rănilor suferite, la scurt timp după ce o altă persoană, în vârstă de 63 de ani, a decedat din aceeași cazuă.

Peste 20 de oameni se află în continuare în spitalele grecești, multe dintre aceștia fiind în stare critică, scrie Agerpres.

Patru oficiali au fost concediați în urma tragediei, printre care ministrul ordinii publice și al protecției cetățenilor și responsabili din cadrul poliției și pompierilor.

Mai multe persoane au murit după ce au rămas blocate în trafic în timp ce încercau să fugă din calea flăcărilor, în timp ce alți locuitori care au reușit să ajungă la mare s-au înecat, după ce au fost nevoiți să aștepte ore în șir pentru a primi ajutor.

Din ancheta realizată de autorități reiese că incendiile au fost provocate de un foc lăsat nesupravegheat.


CITEȘTE ȘI: Experienţă înfricoşătoare pentru Amalia Enache în Brazilia. Şi-a croit drum prin cartierul traficanţilor de droguri


 

Close
Închide
  Close