De Petre Dobrescu,

Omul, nevăzător, s-a cocoțat pe acoperișul aeronavei companiei British Airways care urma să facă ruta Londra – Amsterdam, a notat Metro.

James Brown, membru al mișcării „Extiction Rebellion”, care are ca scop salvarea meciului înconjurător prin proteste pașnice dar vizibile și-a luat bilet la cursa respectivă și, dat fiind faptul că este nevăzător, a fost primul pasager dus la avion.

El s-a urcat, nu se știe cum pe acoperișul aeronavei, dorind să atragă atenția că sunt mult prea multe avioane care brăzdează cerul în toate direcțiile și afectează stratul de ozon.

„Sunt chiar eu, în vârful acestui avion. Urăsc înălțimile, dar am reușit să mă urc. Tremur tot. Totul e despre climat. Protestăm față de lipsa de acțiune a guvernelor în problema climatului care este grav afectat.

Ei au declarat că este o urgență apărarea climatului, dar nu fac nimic. În fapt, merg în direcția diferită. Aeroporturile se lărgesc, Heathrow, Bristol și altele. Nu putem lăsa să continue asta”, a spus James Brown în timp ce era cocoțat pe avion și făcea live pe Facebook.

„Vin cei de la securitate, sper că nu întârzie foarte mult, pentru că mi-e foarte frică. Gestul meu e pentru copiii mei. E pentru copiii tuturor”, a mai spus acesta.

A participat la Jocurile Paralimpice de la Londra

James Brown a participat la Jocurile Paralimpice din 2012, de la Londra, și a luat medalia de bronz într-o probă de ciclism.

Mai apoi, el a primit o interdicție de doi ani de a mai concura, pentru că a fost prins dopat.


Citeşte şi:

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

Costumații de Halloween pentru micuți de trei ani: copii cu cuțite pline de sânge în mâini!

Stelian Tănase, la Adriana Nedelea LA FIX: Iohannis e marele favorit, Dăncilă nu mai este un contracandidat. PSD e în prag de dezagregare

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă