MENIU CAUTĂ
02 Ian. 2017 15:02

Un palat al romilor din Timișoara este scos la vânzare la un preț fabulos. Are patru etaje, mansardă, dar nu e tencuit

Distribuie

Un palat a fost scos la vânzare în Timișoara, iar prețul cerut de romi pentru construcția grandioasă, situată într-o zonă bună a orașului, este unul uluitor. Proprietarii vor peste un milion de euro pentru imobilul cu patru etaje și mansardă, care este însă netencuit.

Palatul impunător a fost ridicat de o familie de romi din Timișoara, la începutul anilor 90 și este considerat unul dintre cele mai vechi din oraș. Imobilul este situat pe Calea Aradului, o zonă scumpă, din câte susțin agenții imobiliari, informează opiniatimisoarei.ro.

Proprietarii a decis că trebuie să-l vândă palatul pentru că au nevoie urgentă de bani. Romii se fălesc că au vrut să trăiască precum regii atunci când au construit imobilul pe care l-au lăsat însă netencuit.

Palatul romilor are 14 camere, patru nivele, dar și mansardă. Fiecare etaj are o suprafață de 600 de metri pătrați, iar terenul, pe care se află uimitoarea construcție, are nu mai puțin de 3.000 de metri pătrați.

Un palat a fost scos la vânzare în Timișoara de o familie de romi înstăriți

Clădirea fabuloasă a scos scoasă la vânzare pe un site de anunțuri imobiliare, iar romii cer pentru ea nu mai puțin de 1.350.000 de euro.

„Sunt diferite, avem multe saloane. Cum e la intrare, așa sunt toate camerele. Jos sunt două saloane, două camere mari. Sus sunt patru camere mari, la primul etaj și la al doilea la fel. Mai este subsolul, apoi mansarda. Sunt patru etaje. Pretul e negociabil, dar asta vorbim numai la fața locului cu cei care vor veni să vadă casa. Interiorul este finalizat, numai exteriorul e în gri. Absolut tot e facut', a declarat proprietarul.

Construcția clădirii a început înca din 1990 și este prima oară când palatul este scos la vânzare. În urmă cu opt ani, romii susțin că au avut șansa să vândă proprietatea unor străini. Un american și un neamț le-ar fi oferit șase milioane de euro pentru imobil, dar atunci romii nici n-au vrut să audă de propunerea ce părea tentantă.

Acum, oamenii vor să-l valorifice fiindcă ar avea probleme în familie. Părinții, cei are au ridicat palatul, au îmbătrânit, iar frații, care au moștenit palatul, nu se mai înțeleg prea bine. De aceea, vânzarea ar fi cea mai bună soluție.

Familia de romi speră ca palatul să fie cumpărat de un dezvoltator imobiliar care vrea să ridice blocuri și clădiri de birouri în zonă.

sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii