Mergi direct la conținut »
Un patron italian a înjunghiat în gât un angajat român! Colegii l-au salvat din mâinile agresorului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un patron italian a înjunghiat în gât un angajat român! Colegii l-au salvat din mâinile agresorului

Un patron italian a înjunghiat în gât un angajat român! Colegii l-au salvat din mâinile agresorului

Un român în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Italia, a fost înjunghiat în gât de patronul italian la care era angajat. 

Patronul a luat apoi în mână o bară de oţel, cu care a încercat apoi să-l lovească pe românul care se prăbuşise grav rănit, la pământ, însă a fost oprit de ceilalţi angajaţi.

Salmour G.S. de 63 de ani, a fost arestat de carabinierii de la Fossano și întemnițat la Cuneo, după un atac, în propriul magazin de reparații de mașini agricole, împotriva propriului său angajat, a anunțat observator.tv.

El a fost prezentat astăzi în faţa judecătorului pentru investigații preliminare de la Curtea din Cuneo, Emanuela Dufour, fiind acuzat de „răniri grave” şi „tentativă de omor agravată”.

Victima are nevoie de peste 30 de zile de spitalizare

Victima, salvată de colegii de muncă, a fost dusă la spitalul din Cuneo, unde omul este încă spitalizat, și se estimează că va avea nevoie de 30 de zile de recuperare.

„Clientul meu recunoaşte că a făcut o greșeală, având o reacție exagerată, iar victima l-a provocat”, a precizat Andrea  Carpinelli, avocatul patronului, care a depus o cerere de revizuire împotriva reţinerii în închisoare, ordonată de procuror.citat de lavocedialba.it

„Modalitatea acestui atac dezvăluie o dorință de a ucide din partea agresorului, care a lovit victima în zona gâtului, orice rană în acea zonă având o probabilitate uriaşă de deces. Agresorul apoi mi-a urmărit clientul cu o bară de fier, manifestând astfel din nou intenția de a ucide. Numai intervenția promptă a altor persoane a evitat ceea ce ar fi putut deveni o execuție”, a precizat avocatul Roberto Ponzio di Alba, care-l reprezintă pe român.


Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Close
Închide
  Close