De Dragoș Tănase,

Bărbatul, care este pensionar, frecventa o biserică penticostală din oraş şi se oferea să ajute familiile cu mulți copii, pe post de „bonă”.

Bărbatul este acuzat că îşi alegea victimele din rândul copiilor care frecventau aceeaşi biserică penticostală cu el.

Gheorghe Gârdan a fost arestat preventiv joi, 14 noiembrie, pentru o perioadă de 30 de zile, la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Pedofilul este anchetat acum sub acuzaţiile de corupere sexuală, respectiv act sexual cu minori în formă continuată.

Procurorii au identificat două victime, doi băieţi, fraţi, provenind dintr-o familie cu şapte copii, pe care Gheorghe Gârdan i-a dus la film și la cofetărie, apoi le-a cumpărat haine și telefoane.

Potrivit surselor adevarul.ro, ancheta a decurs foarte greu, pentru că părinţii victimelor au refuzat categoric să colaboreze, să depună plângere ori chiar să dea declaraţii, la fel ca părinţii altor copii pe care i-a avut în grijă bărbatul, pe motiv că s-ar face de ruşine în comunitate.

Ancheta a fost pornită iniţial de procurorii DIICOT Oradea, printr-o sesizare din oficiu, pentru trafic de minori şi pornografie infantilă, însă după ce probele strânse au arătat și alte fapte comise de bărbat, cercetările au fost declinate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

FOTO: Adevărul

Citeşte şi:

Prințul Andrew neagă ca ar fi violat o minoră: „Eram acasă după ce venisem de la o pizzerie”

Educația sexuală în școli, la un pas de incriminare penală. Parlamentul European cere retragerea proiectului

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate